Vind je Floohw programma

"Rust in je Lijf,
Rust in je Hoofd"

In 7 transformatieve stappen af van je opgeblazen buik, cravings of energiedips.
Reserveer NU je plek >
👉🏼En stap de 1ste van volgende maand in
Al 1625 anderen gingen je voor...
Nady M
"Floohw is voor mij een ware ‘life changer’. Kan het nog steeds moeilijk geloven dat een cursus van 7 weken mij zoveel inzichten over mijn eigen lichaam heeft gegeven. De resultaten liegen er niet om! Ik voel me fit, licht, niet opgeblazen en ben zelfs wat kilo’s kwijt. Gun jezelf Floohw!"

Vind je Floohw

Programma

"Rust in Je Lijf &
Rust in Je Hoofd"

In 7 transformatieve stappen af van je opgeblazen buik, cravings of energiedips.

☀️Op naar een lichter leven met rust in je hoofd over eten.
Reserveer NU je plek >
👉🏼En start de 1ste van volgende maand
Al 1625 anderen gingen je voor...
Nady M
"De Floohw cursus was voor mij een ware ‘life changer’. Kan het nog steeds moeilijk geloven dat een cursus van 7 weken mij zoveel inzichten over mijn eigen lichaam heeft gegeven. De resultaten liegen er niet om! Ik voel me fit, licht, niet opgeblazen en ben zelfs wat kilo’s kwijt. Gun jezelf Floohw!"
Start op de 1e van volgende maand 😍
Floohw cursus
Je eet al vrij gezond maar je blijft last houden van...
➡️ Een regelmatig opgeblazen buik ("nee... ik ben niét zwanger")
➡️ Energiedips of lage energie gedurende de dag (en snoozen!)
➡️ Cravings die je je de hele tijd bezig houden
➡️ Een schommelend gewicht waar je veel moeite voor moet doen
➡️ Een algeheel gevoel van disbalans
➡️ De overwhelm van alle 'goede adviezen'
Dan is Vind je Floohw iets voor jou.
Jij wilt:
Gewoon weer rust in je hoofd over eten én je zelfverzekerd voelen over je voedingskeuzes en lichaam.
Zonder regels een gezonde levensstijl voor jezelf maken.

Een duurzame oplossing voor jouw klachten want je bent er klaar mee!

Niet meer verward raken door alle goede adviezen en luisteren naar je lichaam.

Je eindelijk compleet in balans voelen, en dat weten te behouden op joúw manier.

Zij gingen je voor...

1625 anderen
"Voorheen at ik volgens de westerse termen gezond maar nu eet ik gezond volgens mijn eigen lichaam! Eindelijk af van buikpijn en dat niet alleen ik heb niet meer een opgeblazen buik na alles wat ik eet. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik weer trots kan zijn op mijn lichaam en daar hecht ik veel waarde aan."
- Wies H
"Al jaren nam ik meerdere keren per week van die vezelzakjes om van mijn opgeblazen gevoel af te komen. Sinds Floohw heb ik deze niet meer gebruikt."
- Dieuwke v. B
"Ik heb meer energie, totaal geen ''cravings'', en meer dan voldoende aan de 3 hoofdmaaltijden. Ik blijf dit zeker volhouden en ben benieuwd naar verdere resultaten."
- Dé v. E
"Met Floohw heb ik eindelijk kunnen bereiken waar ik naar zocht; minder onrust in mijn buik en meer verdeelde energie! Eten was altijd een ‘ding’ voor mij en mijn omgeving. Door Floohw heb ik rust gevonden en kan ik weer genieten van eten. Daarnaast heb ik leren luisteren naar mijn lichaam en veel meer zelfvertrouwen."
- Nanne Maartje S
"In tegenstelling tot ieder ander dieet kan ik met Floohw wél eten waar ik zin in heb en alsnog afvallen. Ik ken nu de triggeraars van mijn opgeblazen buik en weet ik hoe ik dat kan voorkomen."
- Jasmijn S
"De dipjes zijn weg en ik heb veel meer energie! Daarnaast kwam ik er tijdens een van de calls met Roos achter dat ik al 2 weken niet meer gesnackt had, zonder dat ik het zelf door had!"
- Zoe S

Mijn verhaal:

Een 'aha' moment dat mijn leven en lichaam veranderde
Hi, ik ben Roos Mulder en in 2012 liep ik niet alleen dagelijks rond met een opgeblazen buik, ook lag ik ‘s nachts vaak te schreeuwen van de buikpijn. Daarnaast telde ik bijna obsessief calorieën en voelde ik onrust, disbalans en kwam ik juist alleen maar meer kilo’s aan.

Ik voelde mij onzeker bij sociale gelegenheden (hallo scheetjes). De gevoelens van onrust en disbalans zorgden voor frustratie en veel negatieve gedachten over mijn lichaam en eten. Tuurlijk ging ik naar de dokter! Na allergietesten en bloedonderzoeken kreeg ik de loze stempel Prikkelbare Darm Syndroom.

Maar toen veranderde alles. Mijn moeder, toen net genezen van darmkanker, nam mij mee op haar zoektocht naar een levensstijl die haar darmen konden helen na de operaties en medicatie. Zo begon ik te eten volgens de Chinese voedingsleer. En wat was dát een AHA moment! Ik kreeg mijn Prikkelbare Darm Syndroom onder controle, had nul cravings meer, viel 8kg af in drie maanden tijd en ik kreeg ein-de-lijk rust in mijn hoofd over eten.

Mijn missie? Zorgen dat ook jij met deze 3000 jaar oude holistische lifehack een leven krijgt die je verdient! Want niémand hoort rond te lopen met een pijnlijke buik, onrust over eten of een laag energieniveau. Deze kennis brengt je terug naar wat er echt toe doet: leren luisteren naar je eigen lijf.
Floohw cursus
✅ Al 12 jaar eet ik volgens de Chinese voedingsleer

✅ Inmiddels heb ik 1625 mensen mogen helpen
TELL ME MORE...

Zo werkt Floohw

👇🏼
Het Floohw programma kan je volgen in 7 weken, aaneengesloten of op je eigen tempo. Je hebt 6 maanden toegang tot al het materiaal, en kan in die periode het programma volgen hoe het jou uitkomt.
Vind je Floohw 7 weken programma
Je volgt het Vind je Floohw Programma in de Floohw app, met het eWorkbook, on-demand Videos die je per stap begeleiden en support via Whatsapp en de Floohw Community.
Floohw Proces Cursus

Bekend van:

Holistik logo op Floohw website
Bedrock logo op Floohw website
Womens health logo op Floohw website

Na dit programma heb je dit bereikt

1.
Af van je klachten
Jij hebt gevoeld hoe het is om zonder je klachten te leven. En met de nieuwe kennis over je lichaam weet je hoe je dit op joúw manier blijft doorzetten.
2.
Luistert naar je lijf
Jij leest moeiteloos de signalen uit je lichaam en voelt precies hoe jij je lijf en darmen blij kan houden. Zo leef je klachtenvrij zonder 'goed' of 'slecht' labels.
3.
Rust in je hoofd
Je voelt je voldaan en bent niet meer de hele dag met eten bezig. Zo kies je vanuit rust voor de dingen die jou op dat moment goed doen.

Dit krijg je o.a. in de modules te horen:

Module 1: De Chinese voedingsleer
In deze module geef ik je een inleiding tot de Chinese Voedingsleer, want dit is waar de Floohw filosofie in is geworteld. We behandelen de vijf elementen, thermische waarde van voeding, Qi, en Yin en Yang.
Module 2: Bereik je balans
Je leert hoe je balans in je lichaam bereikt, want dat is de sleutel tot het bereiken van je ideale gewicht, een constante energietoevoer en in het algemeen: gezond zijn.
Module 3: Daily life
Ik laat je zien hoe je de Floohw filosofie toepast op bekende situaties uit het dagelijks leven. Na deze module kan je voor jezelf al een concreet plan maken op basis van jouw eigen situatie.
Module 4: Westerse voeding
Je leert betere keuzes te maken welke voeding te gebruiken uit onze Westerse wereld. Zo kan je Floohw precies aanpassen wat voor JOU werkt.
Module 5: In the Floohw
Ik geef je de handvatten om Floohw in de praktijk te brengen. Na deze module heb je genoeg vertrouwen om te beginnen met het voedingsprogramma.
Verander je kijk op voeding en kom af van een opgeblazen buik, cravings en energiedips

Dit zit er allemaal bij:

Het Vind je Floohw programma volg je in de Floohw app. Het programma kan je volgen in 7 weken, maar of je dat in 1 keer doet of verspreid is geheel aan jou. Je hebt 6 maanden toegang tot al het materiaal. Zo kan je dus in die periode het programma op je eigen tempo volgen!
Videomodules
Het lesmateriaal met 5 hoofdmodules, 15 verdieping videos en 7 begeleiding videos. Te bekijken in de Floohw app.
eWorkbook
Dit pdf ebook begeleid je per stap door het programma heen met opdrachten, quizes en antwoorden achterin.
Voedingsprogramma's
Een 2 weken 'Kickstartprogramma' met 42 recepten, boodschappenlijsten en voorbereiding. Plus 6 seizoen week-menu's en regelmatig nieuwe dag- en weekmenu's. Te bekijken in de Floohw app.
Floohw warm fruit met burrata
350 Recepten
Maandelijks nieuwe recepten in de Floohw app, met op dit moment 350+ gerechten.
Roos Mulder Floohw Masterclass
Q&A's met Roos
In totaal kan je 35 Q&A videos terugkijken die eerder via livestream zijn opgenomen. Te bekijken in de Floohw app.
Support & contact
6 maanden dagelijks support van het Floohw team via de Floohw community of Whatsapp.
Floohw App
6 maanden app toegang
Vanaf de 1e van de maand heb je 6 maanden toegang tot de Floohw app, waarin je het programma volgt. Erna kan je kiezen lid te blijven voor het videomateriaal, nieuwe recepten, dag- en weekmenu's en support (€6,99/maand, was €9,99).
Roos Mulder Floohw Cursus Keuken
BONUS: Voedingsposter thuis
Je krijgt de zeer gewilde Floohw voedingsposter thuisgestuurd met alle voedingswaarden.
BONUS:
6 maanden toegang tot
Floohw community
De plek waar jij jouw vragen stelt aan het Floohw team en connect met andere duizenden Floohwers. Erna te verlengen als onderdeel van je Floohw app lidmaatschap (€6,99/maand, was €9,99).
Elke 1ste van de maand kan je beginnen...
Het all-in programma NU voor €46,50/maand* (i.p.v. €58,33/maand)
*Dit is het bedrag die je 6 maanden lang elke maand als termijnbedrag voldoet. Je kan die periode niet wijzigen.
Een kijkje in de Floohw app 👇🏼
Floohw app voorbeeld programma

"Maar mijn klachten vallen wel mee..."

Je vindt het inmiddels normaal dat je na bijna elke maaltijd opgeblazen bent, veel (stink) windjes laat, en je sportlesjes vaak overslaat omdat je weer zo moe bent? Tja, want je eet toch best gezond? Dan hoort dit er vast wel bij. Besef je dan dit: die 'kwaaltjes' die jij wegschuift als normaal zijn heel duidelijke signalen uit je lijf dat je lijf je nodig heeft! Dit medium leven hoef jij NIET te accepteren. Vooral niet nu je weet dat er een oplossing is =)

Je hoeft niet huilend op de bank te liggen van de buikpijn of hevige PDS klachten te hebben om iets aan Floohw te hebben.
Roos Mulder Floohw

Voor wie is Floohw?

❤️Je vindt voeding interessant en wilt een duurzaam gezonde levensstijl creëren voor jezelf
❤️Je bent een echte foodlover, geniet van eten, dus je hebt geen zin in regels of een dieet
❤️Je bent klaar met je klachten (zoals een opgeblazen buik, cravings of energiedips) en wilt je lichaam helen
❤️Je wilt in plaats van naar voorschriften leven, naar je eigen lichaam leren luisteren
❤️Je houdt heel erg van eten maar wilt niet continu met eten in je hoofd bezig zijn
Ja, dit ben ik en ik doe mee
Floohw hearts blauw
Nady M
"Floohw is voor mij een ware life-changer"
"Kan het nog steeds moeilijk geloven dat een cursus van 7 weken mij zoveel inzichten over mijn eigen lichaam heeft gegeven. Als voorbeeld ben ik, as we speak, op vakantie en merk ik dat ik helemaal geen zin heb mijn lijf uit balans te halen. Je wil fit zijn en je licht voelen op vakantie! Zo heb ik al dagen een craving naar mijn ‘Floohw-proof’ havermout ontbijtje en baal ik dat dat hier niet mogelijk is. Je smaak verandert ook, als ik langs het yoghurt schap loop denk ik alleen maar “denk dat ik dat nooit meer koop”. Nooit gedacht!

Ik ben mee gaan doen aan Floohw omdat ik last had van vermoeidheid en een opgeblazen gevoel. De resultaten liegen er niet om! Ik voel me fit, licht, niet opgeblazen en ben zelfs wat kilo’s kwijt. Ik zou dit zeker aanraden aan mijn omgeving. Dit doe ik al als mensen mij vragen waarom ik alleen gekookt water drink.

Gun jezelf Floohw!"
Nanne Maartje S

"Ik heb rust gevonden en kan weer genieten van eten"

Al jaren zocht in naar de juiste balans in mijn voeding en dagelijks leven. Met Floohw heb ik eindelijk kunnen bereiken waar ik naar zocht; minder onrust in mijn buik en meer verdeelde energie! Eten was altijd een ‘ding’ voor mij en mijn omgeving. Door Floohw heb ik rust gevonden en kan ik weer genieten van eten. Daarnaast heb ik leren luisteren naar mijn lichaam en veel meer zelfvertrouwen.

Ik raad Floohw aan voor iedereen die graag beter wil leren luisteren naar zijn/haar lichaam 🧡
Eline Z

"Gedurende 7 weken gedachtes over wat goed en slecht is voor je lichaam loslaten, klinkt eng toch?"

Tijdens Floohw nam Roos mij bij de hand en leerde ze mij hoe voeding je lichaam positief maar ook negatief beïnvloedt, dat granen geen dikmakers zijn maar juist essentieel, de oorzaken van buikpijn te herkennen, dat cravings echt niet nodig of normaal zijn en hoe je rust kan ervaren door balans in gerechten.

Door Floohw ben ik echt anders gaan kijken naar de invloed van voeding, heb ik geen last van buikpijnen meer, ben ik van slechte gewoontes afgestapt, heb ik mentale rust gevonden zonder het gevoel te hebben dat dingen niet mogen én zit ik lekker in m’n vel!
Esther V

"Stiekem had ik me er al bij neergelegd dat ik ondertussen mentaal fitter was dan fysiek."

"Floohw zit echt òntzettend goed in elkaar. Nooit gedacht dat ik zo’n positieve en blijvende verandering in mijn eetpatroon zou kunnen realiseren. 

Roos wijdt je niet alleen op een toegankelijke manier in de Chinese voedingsleer in, maar doet dat super slim uitgedacht, met heerlijke recepten en met optimale ondersteuning. Stiekem had ik me er al bij neergelegd dat ik ondertussen mentaal fitter was dan fysiek. Allerlei smoesjes paraat: overgang, hoort bij de leeftijd etc. 

Door Floohw heb ik een keerpunt bereikt en kan ik met overtuiging zeggen dat het een enorm verschil maakt hoe je je interne vuurtje aan de gang houdt. Mijn lijf voelt véél gezonder en sterker en – nog belangrijker -  in balans met mijn mentale energie. Super blij en dankbaar dat Floohw op mijn pad gekomen is. Gun jezelf dit ook!"
Eline vd P

"Ik gun iedereen de power hiermee te beginnen"

"Ik had altijd letterlijk het gevoel gehad dat ‘wat ik at’ niet goed was voor mijn lichaam. Ik had voordat ik Floohw ontdekte nog nooit zo’n vergelijkbare omschrijving van mijn klachten gehoord. 

Ik besloot mee te doen aan Floohw omdat ik van mijn buikpijn en obstipatie klachten af wilde komen zodat ik 100% kon gaan genieten van het leven. 

Sinds dat ik mijn levensstijl heb veranderd heb ik meer energie, minder buik klachten en last van obstipatie. Ik heb leren luisteren naar de behoeftes van mijn lichaam waar ik meteen effect bij voel.

Daardoor voel ik mij nu gezonder en ervaar ik meer mentale rust. Iedereen die ik tegenkom met vergelijkbare klachten vertel ik meteen over Floohw en gun ik de power om hiermee te beginnen!"
Marlies N

"Het voelt als het einde van een zoektocht naar wat bij mij past"

""Ik ging met Floohw meedoen omdat ik zo graag van mijn snaaigedrag en enorme suikerbehoefte af wilde. Hoe graag ik het ook wilde, dat lukte maar niet op eigen kracht. Floohw voelde als een stok achter de deur hiervoor, maar het bleek echt zoveel meer te zijn.

Het snaaigedrag was door de manier waarop je binnen Floohw eet, binnen no time verdwenen. Ik kan je niet zeggen hoe fijn dat voelt! Daarnaast sta ik ook nog eens veel energieker op, ben ik een paar kilo afgevallen en voelt het alsof ik dit zo moeiteloos de rest van mijn leven kan volhouden.

Mijn buik is kalm en ik ben helemaal blij met de lekkere en makkelijke recepten. Die hartige ontbijtjes, hmmm. Kortom: het past gewoon bij mij en voelt als het einde van een zoektocht naar wat bij mij past. Tel daar de enthousiaste en betrokken begeleiding bij op en je snapt dat ik Floohw aan iedereen zou aanraden!"

Wat je gaat eten...👇🏼

EVEN IETS BELANGRIJKS:
Floohw is niks voor jou wanneer...
❌ Je op zoek bent naar een Quick-fix om mee af te vallen
❌ Je niet bereid bent 15 min extra per dag te investeren om rijst te koken ;)
❌ Je niet echt klaar bent voor positieve verandering in je leven
❌ Je een eetstoornis hebt en daar nog actief dagelijks mee struggelt
Ja! Ik doe mee met Floohw >

Veelgestelde vragen over het Floohw programma

❓Kan het programma gevolgd worden met een intolerantie (gluten/lactose) of als je vegan/vegetarisch bent?
Zeker! Het programma kan worden aangepast op alle dieetwensen. Floohw is zelf bijna helemaal glutenvrij en vegetarisch.
❓Wat als ik eerder klaar ben met Floohw dan de 6 maanden termijn?
Je kan het Floohw programma in 1 keer betalen, of in 6 maand termijnen. De duur van de overeenkomst (6 maanden) is niet tussentijds opzegbaar. Wel kan je erna beslissen te verlengen voor €6,99/maand (i.p.v. €9,99/maand).
❓Zijn de Floohw boodschappen duur?
Floohw is een strategie, die je toepast op je eigen budget. Je krijgt alleen in week 2 en 3 een boodschappenlijst. Als dat niet overeen komt met jouw normale budget, geef ik je tips hoe je kan besparen op boodschappen!
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan Floohw?
Floohw kan je in 7 weken volgen, maar of je dat in 1 keer doet of verspreid is aan jou. Denk aan ongeveer 2,5 uur videomateriaal dat je kan bestuderen. Per dag ben je in het begin iets meer kwijt (ongeveer 15min per dag extra) aan het koken/voorbereiden. Daarna pas je dat aan op je eigen voorkeuren en schema.
❓Ik wil Floohw anoniem volgen, zonder in een groep te komen. Kan dat?
Ja! Je kan jezelf altijd anoniem aanmelden voor de Floohw Facebook community. Geef dit aan ons team aan.
❓Wat als ik weinig tijd heb?
Mag ik je vragen wat het voor je zou betekenen af te komen van je klachten? De wereld? Eindelijk weer je leven terug? Kijk dan eens kritisch naar wat je in de afgelopen week hebt gedaan om van je klachten af te komen... Stel de juiste prioriteiten! Als dit belangrijk is voor je maak je de tijd. Daarnaast lees je hierboven hoe veel (weinig) tijd je kwijt bent aan Floohw.
❓Kan ik ook later beginnen?
Je kan beginnen wanneer je wilt! Vanaf het moment dat het programma start heb je zes maanden toegang tot het materiaal, erna kan je van de app en al het materiaal gebruik blijven maken voor €6,99 (i.p.v. €9,99).
❓Verzuip ik straks in allemaal regels en restricties?
Nee, Floohwers houden niet van regels ;) Uiteraard leer je de Chinese voedingsleer onder de knie krijgen, maar je leert vooral naar jezelf luisteren! Zo voel jij geen restricties of regeltjes van buitenaf.
❓Kan ik nog wel borrelen of uit eten?
Jazeker! Omdat we met Floohw gaan zorgen dat je een duurzame gezonde levensstijl maakt voor jezelf... horen dat soort dingen er gewoon bij. Je leert juist om te gaan met die "uitschieters".
❓Mag ik nog wel vlees eten?
Jazeker. Aan te raden is maximaal 2x per week, en liefst biologisch. Het Floohw voedingsprogramma (het 2 weken "Kickstartprogramma") is zonder vlees, maar je kan uiteraard hierna lekker zelf kiezen om vlees weer toe te voegen.
❓Hoe gebruik ik mijn Floohw eKookboek kortingscode?
Wanneer je een Floohw eKookboek hebt gekocht, kan je het bedrag als korting terugkrijgen op het Vind je Floohw programma. Je gebruikt de kortingscode uit je eKookboek bij de checkout van het programma.
❓Wat is de toegevoegde waarde van het Floohw programma als ik je al op Instagram volg en/of de podcast luister?
Mijn vraag aan jou: waarom volg je me op Instagram of luister je de podcast? Grote kans dat jij heel graag van je lichamelijke klachten af wilt. Liever vandaag dan morgen. Dáárom volg je het Vind je Floohw programma. Het programma is uniek omdat JIJ uniek bent. Mijn gratis content bevat losse, algemene tips. Maar jij bent jij... en de enige manier om af te komen van je klachten en je leven te veranderen is de Floohw strategie op jezelf leren toepassen. Met he programma, dat je volgt in de Floohw app met 40 uur aan videos, cheatsheets, 350+ recepten, cheatsheets en DAGELIJKSE BEGELEIDING via de Floohw community en Whatsapp reken je voorgoed af met je klachten.
❓Krijg ik nog wel genoeg eiwitten binnen?
Je krijgt binnen wat jij nodig hebt, en dat leer je voelen. Dat zit zo:

De TCM kijkt op een heel andere manier naar gezondheid dan wij. Puur naar energie (wat heel complex is uiteraard) in organen en de patronen daarin. Moment dat jij balans kan maken dan ga je heel goed voelen wat je nodig hebt. En misschien zijn dat wel veel producten met (Westers gezien) veel eiwitten! Who knows… het is gewoon een andere manier van naar voeding kijken. Eigenlijk juist heel persoonlijk en daarom (in mijn optiek ;)) effectiever.

Dus spiermassa opbouwen benader je ook ander en hang je geheel af van jouw eigen lichaamsbehoefte. En als dat toevallig eiwitrijke producten zijn: dan ga je daarvoor.
❓Krijg ik nog wel genoeg vitamine binnen?
Je krijgt binnen wat jij nodig hebt, en dat leer je voelen. Dat zit zo:

De TCM kijkt op een heel andere manier naar gezondheid dan wij. Puur naar energie (wat heel complex is), in organen en de patronen daarin. Gezond zijn betekent dat energie goed stroomt. En fruit gebruiken we als een verkoelende (Yin) energie om de balans te bewaren. Fruit wordt niet los gegeten, maar dat betekent niet dat we het niet eten. We eten het in gerechten, warm gemaakt, of als een compote of in baksels.

Wanneer jij energetisch in balans komt leer je voelen wat jouw lichaam nodig heeft. En zo ga je ook voelen hoeveel fruit je elke dag nodig hebt. Zo krijg je dus genoeg binnen (en nooit te weinig of teveel) van die Yin energie.
❓Kan ik ook meedoen als ik niet goed ben in koken?
Ja, geen stress! De Floohw gerechten zijn heel simpel, en makkelijk. Lees de reviews van veel Floohwers die zonder keukenskills Floohw tóch succesvol volgen en volhouden.
❓Kan ik instappen als ik tijdens het programma op vakantie ben?
Ja, natuurlijk! Je hebt vanaf de dag dat je instapt 6 maanden toegang. Het programma heeft 7 stappen (die je in 7 weken kan volgen) die je op je eigen manier invult. Belangrijk is wel dat je twee weken aaneengesloten het 2 weken voedingsprogramma ("Kickstartprogramma") volgt. De rest plan je rond je eigen schema.
❓Waar vind ik meer informatie over de Chinese voedingsleer?
Op de Floohw blog vind je heel veel informatie, eveneens op de Floohw podcast. Luister die op Spotify of Apple Podcast.
❓Moet ik echt het programma volgen of kan ik ook gewoon het kookboek gebruiken?
Het Floohw eKookboek is een eerste kennismaking met de Floohw gerechten. Weet dat het Floohw programma populair is om de inhoud, interactie, begeleiding en praktische skills die je niet gratis online kunt vinden. In 10 jaar tijd maakte ik alle fouten en stopte de lessen in dit intensieve 7 weken traject. Zodat jij dezelfde fouten NIET hoeft te maken en zorgeloos vliegt naar een klachtenvrij leven.  
❓Ik sport heel veel, kan ik dan wel meedoen met Floohw?
Je bent hartstikke welkom! Als jij professioneel sporter bent dan zorgen we ervoor dat je Floohw leert toepassen op jouw patroon. Als je geen professioneel sporter bent ga ik je vragen om open te staan voor wat je lichaam je gaat aangeven. Misschien is die wel meer gebaat bij een beetje minder activiteit ;) Maar leren combineren ga je zeker!
❓Hoe eet ik 3x per dag warm met een kantoorbaan?
Drie keer per dag warm eten betekent niét dat je het op een warme temperatuur moet eten. Eten dat eerder verwarmd is geweest behoud zijn thermische waarde, en daar gaat het om. Je maakt je gerechten de avond ervoor of in de ochtend en neemt het mee naar werk. Daar eet je het op kamertemperatuur op (wat heel lekker is!). Je hebt geen fornuis nodig. Ook gebruik je absoluut niet de magnetron, dat maakt de Qi in je eten kapot.
❓Is het Floohw programma wel wat voor mij?
Luister deze podcastaflevering en kom erachter.
Ja! Ik doe mee met Floohw >
Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een PM op Instagram of stuur een email naar roos@floohw.com

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos @ floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683

Privacy verklaring