REVIEWS VAN FLOOHWERS

Verhalen van Echte Mensen die Besloten Dat Zij een Leven Verdienden Zónder Klachten of Onrust in Hun Hoofd
Irene haar review over Floohw
"Het is moeilijk uit te leggen...
maar je wordt rustiger."
Irene
Maart 2024
"Alles klopt wat er wordt gezegd!

Al jarenlang had ik last van mijn darmen en een opgezwollen buik alsof ik 5 maanden zwanger leek. Niet fijn en pijnlijk. Tevens kwamen er steeds meer maagklachten bij en zou ik over moeten gaan op pillen.

Toen was bij mij het keerpunt en besloot over te gaan op Floohw. Binnen 4 dagen werden de klachten minder en na 1 week alles weg! Dus ik blijf floohw-en.

Het is moeilijk uit te leggen.. maar je wordt rustiger. En nu ik dan toch ook gestopt ben met nagenoeg geen cafeïne koffie slaap ik door! Dus kortom: blij met Floohw. En 4 kilo afgevallen.

Het is lekker en het werkt en motiveert! Ben nu mijn bananen pannenkoek aan het maken en straks de boerenkool stamppot. En ik kook echt echt niet graag! Ik sta zelfs bekend om. Maar de meeste recepten zijn zo makkelijk dat ik toch meer zin heb om te koken dan voorheen."
Irene
Maart 2024
"Ik ben 9 kilo kwijt, heb geen cravings meer, slaap beter en ben na een lange dag niet opgeblazen"
Saskia K.
December 2023
Lees het verhaal van Saskia >
"Floohw is voor mij een ware ‘life changer’."
Nady M
Mei 2022
"Floohw is voor mij een ware ‘life  changer’.

Kan het nog steeds moeilijk geloven dat een cursus van 7 weken mij zoveel inzichten over mijn eigen lichaam heeft gegeven. Als voorbeeld ben ik, as we speak, op vakantie en merk ik dat ik helemaal geen zin heb mijn lijf uit balans te halen. Je wil fit zijn en je licht voelen op vakantie! Zo heb ik al dagen een craving naar mijn ‘Floohw-proof’ havermout ontbijtje en baal ik dat dat hier niet mogelijk is.

Je smaak verandert ook, als ik langs het yoghurt schap loop denk ik alleen maar “denk dat ik dat nooit meer koop”. Nooit gedacht!

Ik ben mee gaan doen aan Floohw omdat ik last had van vermoeidheid en een opgeblazen gevoel.

De resultaten liegen er niet om! Ik voel me fit, licht, niet opgeblazen en ben zelfs wat kilo’s kwijt. Ik zou dit zeker aanraden aan mijn omgeving. Dit doe ik al als mensen mij vragen waarom ik alleen gekookt water drink.

Gun jezelf Floohw!"
Nady M
Mei 2022
"Ik Floohw nu al een jaar en kan het niet meer wegdenken uit mijn leven"
Tamara N.
Juli 2024
Amber review floohw
"De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik heb in deze twee weken geen buikpijn oid gehad, niets van dat alles!"
AMBER B
Januari 2024
"Precies twee weken geleden ben ik begonnen met Floohw proof eten. Doel: Ontspannender in mijn lijf, zonder stress een blije buik! Geen buikpijn, krampen of opgeblazen gevoel. Dat is wat Floohwen van je eten o.a zou kunnen betekenen. De kickstart twee weken volgen, eerst in balans komen. Het was even wennen, al dat plannen, ineens ontbijten, met bakjes (warm) eten naar het werk en allemeunig veel afwas, alleen maar warm eten en veel hele granen en ja, dus ook couscous en quinoa, maar...

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik heb in deze twee weken geen buikpijn oid gehad, niets van dat alles! Heb zelfs stamppot boerenkool gegeten en geen buikpijn! Hoe dan. Erg fijn. Nu mag ik mijn eigen planning maken met de recepten van Floohw. Erg benieuwd naar al dat lekkers. Want ja.... lekker is het zeker. Zelfs de man eet soms smakelijk mee. Deze dame is positief verrast. Thanks Floohw!"
AMBER B
Januari 2024
Floohw review anoniem 2024
Noa review floohw
Eline review floohw
Ans review floohw
"Ik kom van dagelijks psylium vezels en om de 2 jaar in ziekenhuis met diverticulitis, veel buikpijn, cravings en opgeblazen buik.
Dit is zo goed als allemaal voorbij."
Ans L
December 2023
"Ik eet nu veeel meer dan voorheen en ben verbaasd over de weegschaal 2-3 kg afgevallen in 10 weken.  Ik weeg mij elke dag, en elke dag iets eraf. Omdat ik zo “vol” zit, was  ik erg nieuwsgierig naar mijn gewicht. Bizarre constatering. In het begin wel wat detox klachten maar dat neem ik voor lief. Er gebeurt nogal wat. Kwa overtuigingen en kwa eetgewoonten. En vooral mijn relatie met eten is totaal herstelt. Mijn overtuiging ‘ van eten word je dik” is nu “ eten zet m’n verbrandingsoventje aan. Ik kan veel beter voelen waar de behoefte ligt en die volg ik. 

Ik weet inmiddels waar ik een opgeblazen buik van krijg en dat kan ik weglaten of vervangen. Ik kan gedeeltelijk freewheelen met hulp van de app. Geleerd om 2x zoveel te maken en bewaar voor lunch ‘to go’. 

Ik kom van: strikt zonder koolhydraten en at alleen tussen 12- 20uur. Dagelijks psylium en om de 2 jaar in ziekenhuis met diverticulitis, veel buikpijn, craving en opgeblazen buik. Dit is zo goed als allemaal voorbij. Zo blij !! 

Veel dank Roos & Floohw team. Nooit te oud om te leren (67) 🍀❤️"
ANS L
November 2023
"Na 20 jaar ben ik eindelijk af van mijn buikklachten"
nicole N.
Juli 2024
Lees het verhaal van Nicole >
Inge review floohw
Joke review floohw
Eliane review floohwBibi review floohw
"Jeeeej 🎉. Wat een feestje waren deze weken. Bedankt voor de andere manier van kijken naar voeding en de rust die het me heeft gegeven in mijn lichaam en in mijn hoofd ❤️. De kilo’s die ik er ook nog bij kwijt geraakt ben zijn mooi meegenomen 😊. Ik blijf zeker Floohwen en het “Roos-engeltje” reist elke dag met me mee op mijn schouder en adviseert me over welke keuzes ik mag maken. Enorm bedankt en keep up the good work ❤️. Liefs Carlijn"
CARLIJN vd L
Maart 2022
"Ik heb al zooooveel dingen geprobeerd, maar dit gaat moeiteloos"
Scarlet V
Mei 2022
Lindsay staat op de foto
"Ik heb Crohn en merk dat Floohw een positieve invloed heeft op mijn ontlasting en lichaam."
Lindsay
Maart 2023
"Ik ben mee gaan doen met floohw omdat ik de ziekte van Crohn heb. En een paar maanden geleden ben geopereerd. Waardoor het nu een stukje beter gaat, alleen merkte ik dat mijn darmen nog steeds heel kwetsbaar zijn en vaak slecht kunnen reageren op eten.  

Ook merkte ik dat ik soms weinig concentratie had, of bijvoorbeeld vaak koude voeten had etc. De ziekte van Crohn heeft dusdanig veel invloed op mijn leven dat ik graag iets wilde proberen met voeding. Ik merkte door te beginnen met floohw dat het zeker wel positieve invloed heeft gehad op mijn ontlasting maar ook op m'n lichaam. Ik merk soms ook wel beter waar mijn lichaam goed of juist slecht op reageert. Af en toe blijft het wat wisselend, maar ik merk wel zeker een verbetering.

En ik merk dat het me meer rust geeft om mijn eten op voorhand te maken en het in te plannen. En ook het opwarmen van fruit, etc heeft zeker wel een goede invloed. Ik vind het ook best makkelijk vol te houden. "
Lindsay
Maart 2023
"Ik kreeg de stempel PDS."
Eline, 33 jaar
"Het begon met obstipatie klachten, buikpijn, een opgeblazen buik en mega onverklaarbare energy dips. Artsen bestempelde mijn klachten met pds, vertraagde darm passage en gevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen. Welke voedingsstoffen dat precies waren was eigenlijk altijd onduidelijk. Ik had altijd letterlijk het gevoel gehad dat ‘wat ik at’ niet goed was voor mijn lichaam. Ik had voordat ik Floohw ontdekte nog nooit zo’n vergelijkbare omschrijving van mijn klachten gehoord. 

Ik besloot mee te doen aan Floohw omdat ik van mijn buikpijn en obstipatie klachten af wilde komen zodat ik 100% kon gaan genieten van het leven. Sinds dat ik mijn levensstijl heb veranderd heb ik meer energie, minder buik klachten en last van obstipatie. Ik heb leren luisteren naar de behoeftes van mijn lichaam waar ik meteen effect bij voel. Daardoor voel ik mij nu gezonder en ervaar ik meer mentale rust. Iedereen die ik tegenkom met vergelijkbare klachten vertel ik meteen over Floohw en gun ik de power om hiermee te beginnen!"
"Stiekem had ik me er al bij neergelegd dat ik ondertussen mentaal fitter was dan fysiek."
ESTHER V
Mei 2022
"Floohw zit echt òntzettend goed in elkaar.

Nooit gedacht dat ik zo’n positieve en blijvende verandering in mijn eetpatroon zou kunnen realiseren. 

Roos wijdt je niet alleen op een toegankelijke manier in de Chinese voedingsleer in, maar doet dat super slim uitgedacht, met heerlijke recepten en met optimale ondersteuning. Stiekem had ik me er al bij neergelegd dat ik ondertussen mentaal fitter was dan fysiek. Allerlei smoesjes paraat: overgang, hoort bij de leeftijd etc. 

Door Floohw heb ik een keerpunt bereikt en kan ik met overtuiging zeggen dat het een enorm verschil maakt hoe je je interne vuurtje aan de gang houdt. Mijn lijf voelt véél gezonder en sterker en – nog belangrijker -  in balans met mijn mentale energie. Super blij en dankbaar dat Floohw op mijn pad gekomen is. Gun jezelf dit ook!"
ESTHER V
Mei 2022
Nanne Maartje S
Mei 2022
"Al jaren zocht in naar de juiste balans in mijn voeding en dagelijks leven. Met Floohw heb ik eindelijk kunnen bereiken waar ik naar zocht; minder onrust in mijn buik en meer verdeelde energie!

Eten was altijd een ‘ding’ voor mij en mijn omgeving. Door Floohw heb ik rust gevonden en kan ik weer genieten van eten. Daarnaast heb ik leren luisteren naar mijn lichaam en veel meer zelfvertrouwen. Ik raad Floohw aan voor iedereen die graag beter wil leren luisteren naar zijn/haar lichaam 🧡"
Nadine B
September 2021
"Ik ben mee gaan doen aan Floohw omdat ik al heel lang mijn voeding trackte. Ik zat ook al heel lang in kcal tekort.  Daardoor kreeg ik steeds meer last van cravings. Daarnaast was uit een EMB-bloedtest gekomen dat mijn darmen ook niet optimaal functioneren. Na een aantal podcasts te hebben geluisterd van Roos was ik overtuigd om mee te doen. Niet meer de hele dag aan eten denken. Van elke dag kwark naar heel af en toe nog kwark. Al merk ik nu dat ik er eigenlijk al steeds minder behoefte aan heb. Dat het vaak echt mijn hoofd is die wil dat ik het eet ivm eiwitinname. Ook track ik mijn voeding niet meer

Ja, ik zou de cursus zeker aanraden. Sterker nog, een vriendin van mij heeft zich ingeschreven voor de cursus die start op 8 november!"
"Door Floohw ben ik een ander mens."
MIRANDA
Maart 2022
"Gedurende 6 weken gedachtes over wat goed en slecht is voor je lichaam loslaten, klinkt eng toch?

Door Floohw ben ik echt anders gaan kijken naar de invloed van voeding, heb ik geen last van buikpijnen meer, ben ik van slechte gewoontes afgestapt, heb ik mentale rust gevonden zonder het gevoel te hebben dat dingen niet mogen én zit ik lekker in m’n vel!"
ELINE Z
Maart 2021
Marlies N
September 2021
"Ik ging met Floohw meedoen omdat ik zo graag van mijn snaaigedrag en enorme suikerbehoefte af wilde. Hoe graag ik het ook wilde, dat lukte maar niet op eigen kracht. Floohw voelde als een stok achter de deur hiervoor, maar het bleek echt zoveel meer te zijn. Het snaaigedrag was door de manier waarop je binnen Floohw eet, binnen no time verdwenen. Ik kan je niet zeggen hoe fijn dat voelt! Daarnaast sta ik ook nog eens veel energieker op, ben ik een paar kilo afgevallen en voelt het alsof ik dit zo moeiteloos de rest van mijn leven kan volhouden. Mijn buik is kalm en ik ben helemaal blij met de lekkere en makkelijke recepten. Die hartige ontbijtjes, hmmm. Kortom: het past gewoon bij mij en voelt als het einde van een zoektocht naar wat bij mij past. Tel daar de enthousiaste en betrokken begeleiding bij op en je snapt dat ik Floohw aan iedereen zou aanraden!"
Nadine B
September 2021
"Ik ben mee gaan doen aan Floohw omdat ik al heel lang mijn voeding trackte. Ik zat ook al heel lang in kcal tekort.  Daardoor kreeg ik steeds meer last van cravings. Daarnaast was uit een EMB-bloedtest gekomen dat mijn darmen ook niet optimaal functioneren. Na een aantal podcasts te hebben geluisterd van Roos was ik overtuigd om mee te doen. Niet meer de hele dag aan eten denken. Van elke dag kwark naar heel af en toe nog kwark. Al merk ik nu dat ik er eigenlijk al steeds minder behoefte aan heb. Dat het vaak echt mijn hoofd is die wil dat ik het eet ivm eiwitinname. Ook track ik mijn voeding niet meer

Ja, ik zou de cursus zeker aanraden. Sterker nog, een vriendin van mij heeft zich ingeschreven voor de cursus die start op 8 november!"
Mandy B
September 2021
"Ik ben mee gaan doen met Floohw omdat ik af wilde van de constante gedachten aan eten en rust in mijn lichaam wilden hierover. Ik heb dit met vallen en opstaan weten te bereiken door vertrouwen te hebben in het proces en in Roos! Die me onwijs goed begeleid heeft hiermee. Ik ga hier zeker mee door want dit voelt gewoon echt goed, dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en voor de verandering in mijn lichaam en hoofd"
Kirsten W
September 2021
"Door een vriendin die al mee had gedaan aan Floohw ermee in aanmerking gekomen. Je gelooft het niet maar warm ontbijten is echt een feest en een super goede start voor de rest van de dag. Voel mij veel rustiger, minder snoep buien en heb het gevoel dat ik nu echt lekker en gezond eet. Kan het jullie allemaal aanraden om het zelf te gaan ervaren. Ik weet zeker dat er binnenkort heel veel Floohw-ers zijn!
#teamheetwater
Floor s
September 2021
"Wat Floohw mij heeft gebracht is vooral het stukje bewustwording wat ik precies 'in mijn lijf' stop, en vooral WAAROM. Ik heb twee weken het kickstart programma gevolgd en ik reageerde daar echt zo goed op. De week erna liep ik continu achter de feiten aan omdat ik allerlei afspraken had die onverwachts waren, en daardoor volledig terug viel in mijn oude patroon en weer te veel 'westerse voeding' nam.. Ik had echt die hele week zulke buikklachten dat ik dacht: DIT WIL IK NIET MEER! Nu ik eten volgens het Floohw principe weer heb opgepakt ervaar ik zoveel lichamelijke verschillen. Ook had ik mijzelf als doel gesteld om mijn gedachtes vaker te checken op waarheid. 'Heb ik écht zin in dit/dat eten?' 'Waar heeft mijn lichaam behoefte aan' ipv naar de snelle suikers grijpen, en ik voel mij veel meer in balans met mijn lichaam, zit super lekker in mijn vel, voel vooral veel rust! Dus heel erg dankbaar dat ik dit mag meemaken!"
Nathalie D
Mei 2021
"Al jaren was ik aan het strugglen met het vinden van een juiste balans op voedingsgebied. Vooral moeheid en opgeblazen gevoel domineerden mijn leven. Floohw is geen dieet en houdt je lichaam op peil door haar continu te voorzien van de juiste energie. Dit sprak mij zeer aan; energie heb je veel nodig dus moet je je lichaam ook voorzien van energie (juiste voeding). Floohw heeft me de juiste handvatten geleerd om ook vooral in ‘t echte leven’ zelf te kunnen Floowhen. Roos is een super enthousiaste en zeer bekwame professional die met smaakvolle en afwisselende gerechten mij heeft geholpen met;

- Geen opgeblazen buik en buikpijn 
- Geen koude handen meer
- Constanter energielevel 
- Geen cravings
- Verzadigd gevoel 

Ik raad het iedereen aan! Succes en vooral veel plezier." 
Floohw thumbnail
MEREL S
maart 2021
"Ik heb Floohw ervaren als een openbaring en iets compleet nieuws! Naast goed naar je lichaam te luisteren heb ik ook geleerd om structuur in m’n leven aan te brengen. M’n doelen zijn bereikt en dat voelt geweldig 😍 zeker een aanrader, doen als je ready bent voor verandering!"
Floohw thumbnail
NATHALIE D
Mei 2021
Al jaren was ik aan het strugglen met het vinden van een juiste balans op voedingsgebied. Ik wist altijd dat ik me beter en energieker zou kunnen voelen als ik voeding op de juiste manier zou weten in  te zetten.
Vooral moeheid en opgeblazen gevoel domineerden mijn leven.
Floohw is geen dieet en houdt je lichaam op peil door haar continu te voorzien van de juiste energie. Dit sprak mij zeer aan; energie heb je veel nodig dus moet je je lichaam ook voorzien van energie (juiste voeding).
Floohw heeft me de juiste handvatten geleerd om ook vooral in ‘t echte leven’ zelf te kunnen floowhen.
Roos is een super enthousiaste en zeer bekwame professional die met smaakvolle en afwisselende gerechten mij heeft geholpen met;
- Geen opgeblazen buik en buikpijn
- Geen koude handen meer
- Constanter energielevel
- Geen cravings en een Verzadigd gevoel
Ik raad het iedereen aan! succes en vooral veel plezier - Nathalie"
"De wins die ik geboekt heb zijn mega"
JEANNIE A
Mei 2021
"Al enige tijd had ik moeite met het vinden van een consistente energiebalans tijdens de werkdag. Ik dacht dat het op te lossen was door geen koffie te drinken. Maar, toen vond ik Floohw! En kwam ik er achter dat één kop koffie in de ochtend me juist helpt! Maar, daarna moest ik leren om de energie uit te balanseren met mijn eet en drink gedrag. En dat is gelukt. Ik ben anders naar eten en drinken gaan kijken. En nu doe ik dingen anders, zonder er over na te denken"
STEFAN D
Maart 2021
Floohw thumbnail
"Voorheen had ik vaak last van een opgeblazen gevoel en was ik steeds op zoek naar wat lekkers tussendoor. Sinds floohw is dat zo goed als weg! Mijn buik is rustiger, heb geen cravings meer en nu ik floohw heb ervaren voel ik pas hoe slecht “slecht eten” voor je is. Nooit gedacht dat pizza me tegen zou gaan staan! Dankzij Roos haar tips is het gemakkelijk toe te passen en wordt het een gewoonte. Ik merkte na twee weken al verschil en wil niet meer anders!"
ELISE B
Maart 2021
Floohw thumbnail
 "Geweldige Floohw ervaring gehad de afgelopen twee maanden!
Constantere energie, meer kennis, minder cravings of opgeblazen gevoel.

Roos neemt je via haar eigen app, programma, check-ins, videos én recepten mee in de Chinese voedingsleer in ons Westerse leven -

AANRADER"
FEMKE S
Maart 2021
Als "een nieuwe manier van eten" klinkt als een hele opgave lees dit dan even...
Elke reis begint ergens. Als gedachten zoals "hoe ga ik dit volhouden?" of "is dit wel écht iets voor mij?" omhoog komen, weet dan dat alle Floohwers die gedachten ook eerst hadden!

Of je nu wel of geen keukenprins(es) bent, bang bent voor teveel nieuwe regels, of denkt dat je het te druk hebt - we beginnen ALLEMAAL ergens. Het is belangrijkste is dat je door wilt gaan.
Iedereen begon met één ding: HET DURVEN TE PROBEREN.
Klaar om hetzelfde te doen?
Ja! Laten we het doen
Roos Mulder Floohw
Floohw thumbnail
LOTTE B
Maart 2021
Ik ben mee gaan doen met Floohw, omdat ik meer wilde leren over voeding en is wilde kijken hoe ik van mijn cravings af kon komen. Ook had ik bijna dagelijks een opgezette buik en last van mijn stoelgang. Na de kickstart voelde ik meteen verschil, mijn buik was rustig, rommelde bijna niet en mijn stoelgang werd beter. Ik had eigenlijk aan 3 maaltijden per dag genoeg en had geen zin meer in hele repen chocola of heel veel zoetigheid. Zo fijn om te merken! Ik voel nu ook en zie nu ook wanneer mijn lichaam te heet is en ik weet hoe ik mijn lichaam kan ondersteunen na een zwaar avondje of weekje. Voeding doet zoveel! En het is fijn om te weten hoe ik mijn lichaam het beste kan voeden. Daarnaast heb ik ook een enorm verschil gemerkt in mijn menstruatie, een betere flow. Roos is heel lief, checkt veel bij je in en je kan met alle vragen bij haar terecht. Zeker een aanrader als je meer over voeding wilt weten.
Floohw thumbnail
ANNELOTTE B
Maart 2021
Wat ik zo fijn vind aan Floohw, is dat het je een nieuwe kijk op voeding geeft. Het is écht een duurzame manier van eten, gebaseerd op principes uit de Chinese voedingsleer🙏🏻.
Alles kan en mag, dat maakt het makkelijk te volgen en eigenlijk wil je al gauw niks anders meer.
Ik heb geen last meer van de behoefte aan snacken en hoef s ochtends niet meer te snoozen door de hoeveelheid energie die ik heb!🔥 Ik blijf dus lekker in de Floohw en ben Roos erg dankbaar voor deze verandering!
Floohw thumbnail
LAURA LISA J
Maart 2021
Sinds ik ben begonnen met Floohw sta ik beter op en heb ik gedurende de dag meer energie dan voorheen. Geen dipjes meer om 16 uur op het werk, maar constante energie. Dit komt doordat ik verzadigd ben door granen - en niet mijn energie verspil aan een opgeblazen buik, want ook daar ben ik van af! Ik zou Floohw zeker aanraden, helemaal als je al meerdere dingen hebt geprobeerd als het gaat om je opgeblazen buik of afvallen.
Floohw thumbnail
ANGELA J
Maart 2021
Ik heb door de jaren heen, zo veel geprobeerd om van mijn buikpijn , af te komen.  Ik ben zo blij dat ik Floohw heb gevonden , waar ik mij zo goed bij voel, geen opgezette buik meer, geen energie dipjes meer . De recepten zijn super lekker en goed te doen. Ik ben een gelukkig mens🤩. Dankjewel
Dieuwke B
Maart 2021
  "Bijzonder om te ervaren wat voeding met je kan doen. In energie overdag én rust ‘s nachts. Omdat je het zelf ervaart is het ook makkelijker om andere keuzes te maken dan voorheen. Ik heb zelf ervaren hoe ontbijten, geen water meer uit de koelkast en ‘s avonds andere keuzes maken, het verschil kunnen maken. Al jaren nam ik meerdere keren per week van die vezelzakjes om van mijn opgeblazen gevoel af te komen. Sinds Floohw heb ik deze niet meer gebruikt. Vooral fijn van Floohw is dat je slechts 2 weken ‘streng’ het schema dient te volgen. Daarna krijg je handvatten om eigen ritme op te pakken dat bij jouw leven past. Daarom weet ik zeker dat ik volgens de Floohw principes keuzes zal blijven maken. Niet altijd, maar dat is ook niet nodig als je in balans bent (en weet hoe je hier weer in kan komen)"
Floohw thumbnail
LEONIE V
Maart 2021
"Ik ben aan Floohw mee gaan doen om meer over voeding te leren en bewust te worden van de invloed van voeding op je lichaam. Het was onwijs leuk om op een andere manier naar voeding te kijken, ik heb veel geleerd! Roos begeleidt je op een hele fijne en persoonlijke manier door middel van haar app, meetups en check-in momentjes!En mijn doelen, die zijn meer dan bereikt! Aanrader!"
Floohw thumbnail
KIM W
maart 2021
"Afgelopen maanden heb ik door floohw echt mijn buiken leren kennen. Doormiddel van heerlijke recepten heb ik nu eindelijk een beter idee wat mijn lichaam wel én juist helemaal niet fijn vindt! Dus iedereen die hier ook mee zit, zou ik Floohw zeker aanraden!"
Floohw thumbnail
EVA S
Januari 2021
Als ik floohw eet heb ik absoluut geen cravings. De eerste 2 weken heb ik niet eens aan chips of chocolade gedacht. Ik heb tussendoor geen honger en heb het idee dat mijn energielevel constanter is. Dus floohw werkt voor mij zeker
"Ik zou de cursus aan iedereen aanraden en eigenlijk zelfs adviseren"
Madelief B
September 2021
Floohw thumbnail
"Dit is helemaal fatastico!! Floowh heeft me veel nieuwe dingen geleerd over het balanceren van maaltijden, zorgen voor genoeg energie en luisteren naar m’n lichaam. Resultaat? Veel constanter energielevel (no more afterdinner/lunch-dips wiehoe) en minder cravings!"
PLEUN T
Januari 2021
Floohw thumbnail
"Door Floohw weet ik veel beter aan wat goed voor mijn lichaam is en weet ik hoe ik na een avondje wijntjes de volgende dag kan compenseren. Ik heb ook minder behoefte aan snacken, maar misschien wel het allerbelangrijkste: ik heb veel meer energie!
Er zitten trouwens ontzettend veel lekkere recepten tussen die mij inspiratie hebben gegeven. Nooit gedacht dat ik uit mezelf nu ‘s ochtends zou ontbijten met couscous of basmatirijst!"
jULIET p
Januari 2021
Floohw thumbnail
"Goodbye opgeblazen buik, cravings en energiedipjes! Door Floohw weet ik hoe ik mijn buik warm en tevreden kan houden en dit heeft een positieve invloed op zowel body als mind!🔥️
Daarnaast voelt Floohw totaal niet als dieet maar ben ik wél afgevallen, zonder hier voor m’n gevoel moeite voor te hebben gedaan☯"
ESTELLE K
Januari 2021
Floohw thumbnail
"Wat een openbaring! Met het kickstart programma heb ik geleerd meer gestructureerd te eten, met de zekerheid dat alles erin zat wat ik op dat moment nodig had. Voor mij net dat steuntje in de rug om deze lifestyle na het programma zelfstandig en gemakkelijk door te kunnen zetten. En een dikke pluspunt is dat het geen 'dieet' is, dus geen beperkingen! Kortom, een absolute aanrader om meer over voedsel en je lichaam te leren."
DALITH K
December 2020
Floohw thumbnail
FEMKE V
Januari 2021
"Als Floohw pro en het leren maken van mijn Floohw proof recepten heb ik geen last meer van een opgeblazen gevoel en voel ik me weer een stuk fitter"
Floohw thumbnail
Suzanne D
Januari 2021
"Mijn win is dat ik het makkelijker kan balanceren als ik een periode “slechter” heb gegeten en ik nu weet wat het effect op mn lichaam is om te eten via floohw en ik ben ook op een veel positiever manier naar eten gaan kijken en wat eten voor je lichaam kan doen dus daar ben ik heel dankbaar voor"
Floohw thumbnail
LISA K
December 2020
“Sinds ik het kickstart programma van floohw heb gevolgd merk ik dat mijn lichaam en vooral buik hier goed op gaat. Ik voel me minder opgeblazen, lekkerder in mijn lijf en let beter op wat ik in mijn lijf stop. Nu na het kickstart programma blijf ik de recepten volgen met uiteraard af en toe een cheat dagje"
Floohw thumbnail
LARA B
December 2020
“Absolute Floohw Enthusiast. De app geeft je meteen een persoonlijke gevoel door het fijne beginscherm. De modules zijn authentiek en geven relevante en interessante content. De gerechten zijn een verrassende samenstelling van ingrediënten - super tasty!

Het kickstartprogramma vond ik super:
+ geen koude handen meer op kantoor
+ mijn vertering is nooit beter geweest
+ ik heb geleerd hoe ik ingrediënten anders kan gebruiken
+ constant energielevel
+ geen cravings meerHet programma is echt een aanrader en ik zal ook hierna mijn gerechten volgens de 5 elementen maken om mijn Floohw te behouden :)” 
Floohw thumbnail
DE E
December 2020
Eigenlijk ben ik altijd sceptisch geweest tegenover een ''dieet'' of ''voedingswijze'' en hier nooit aan meegedaan. Echter moet ik eerlijk toegeven dat Floohw mij positief heeft verrast; 

- Ik heb meer energie
- Ik heb totaal geen ''cravings''
- Ik heb meer dan voldoende aan de 3 hoofdmaaltijden
- De verschillende type maaltijden bevallen mij ook super goed (zoals warm ontbijten)
Ik blijf dit zeker volhouden en ben benieuwd naar verdere resultaten. 
Floohw thumbnail
Edith M
juni 2023
"Sinds mijn jeugd heb ik al last van een prikkelbare darm. Al gaat het een stuk beter, nog steeds had ik regelmatig last van een opgeblazen buik.

Ik was een beetje moe van het zelf uitvogelen en wilde graag verbetering. Door de uitleg van Roos begreep ik steeds beter op welke momenten of door welke producten mijn klachten minder of meer werden.

Het voelde alsof ik eindelijk weer stap verder kwam in het zorgen vooreen “blije buik”. Ik ben geen keukenprinses, dat hoeft ook niet want de recepten zijn eenvoudig te maken en evengoed heerlijk.

Ik heb al veel vriendinnen aangeraden de cursus te volgen. Simpelweg omdat we vaak te drukzijn om zelf alles goed uit te zoeken maar wel verlangen naar een gezond lijf. Roos heeft al het voorwerk gedaan en jij kan genieten van gezonde voeding, lekker eten en lijf waar je vuurtje brandt."
Floohw thumbnail
FAMKE B
maart 2021
"Toen mijn zus over Floohw vertelde en zei dat ze geen opgeblazen gevoel meer heeft, was ik gelijk benieuwd. Dat er nog zoveel meer invloed heeft op eten verbaast mij. Floohw voorkomt ook snoozen, cravings en mijn energie blijft in balans. Door de goede begeleiding zoals persoonlijke gesprekken, gezamelijke meet-ups, dagelijks bereikbaar voor vragen en een app voor de planning met alle recepten vond ik het zeker de moeite waard! Ik neem zeker veel floohw manieren mee! Ook al wil je uiteindelijk niet 100% floohw blijven eten, er zijn veel dingen die toegepast kunnen worden om resultaat te zien, daarom een aanrader voor iedereen!"
Floohw thumbnail
DIANA L
Mei 2021
Ben mee gaan doen met Floohw om rust in mijn lijf te krijgen. Wat het me heeft opgeleverd, heeft me verrast: een leven zonder cravings! Heel eerlijk gezegd dacht ik dat het een marketing slogan was van de cursus, maar dit kan dus echt. Mijn gewicht is ook zoals ik het graag heb, terwijl ik dus de hele dag carbs eet. Blijkbaar werkt het zo met die ‘volwaardige granen’ en al het andere wat Roos aanbood in de cursus.
Ik zou de cursus zeker aanraden als je deze blijvende resultaten wilt behalen en daarvoor wel echt even tijd en energie wilt investeren in jezelf.

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos @ floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683

Privacy verklaring