Floohw dagmenu

FLOOHW DAGMENU + STAPPENPLAN

Download: "Kickstart je Lichaam Stappenplan"
In 5 Krachtige Stappen een Vliegende Start naar een Gezond, Fit en Energiek Lichaam.
Met dit Floohw dagmenu en stappenplan zet jij jouw lichaamsvuurtje weer AAN!

Floohw dagmenu

Al 16323 keer gedownload🚀
"Mijn buik gaat hier goed op"
"Ik merk dat door Floohw te eten mijn lichaam en vooral buik hier goed op gaat. Ik voel me minder opgeblazen, lekkerder in mijn lijf en let beter op wat ik in mijn lijf stop."

- Lisa K
"Goodbye cravings!"
"Goodbye opgeblazen buik, cravings en energiedipjes! Door Floohw weet ik hoe ik mijn buik warm en tevreden kan houden en dit heeft een positieve invloed op zowel body als mind!🔥️"

- Estelle K

In dit Floohw Dagmenu en Kickstart Stappenplan:

01
Waarom jij toch klachten ervaart terwijl je gezond eet. Ik leg je uit hoe de Chinese voedingsleer kijkt naar je gezondheid, en leg je het belang van "Qi" uit. Alles over jouw vuurtje dus!
02
Wat het effect is van een goed brandend "vuurtje". Alles valt en staat met een goed brandend vuurtje. Ik leg je uit waarom jouw klachten verminderen wanneer dit vuurtje aanstaat.
03
Concrete stappen om meteen mee te beginnen. Deze stappen kan je heel easy toepassen op jouw eigen voedingspatroon. Zo kan je meteen aan de slag met de magie van het "vuurtje"!
04
Een heerlijk dagmenu om uit te proberen. Met dit dagmenu krijg jij een echt voorproefje. Zó smaakt en voelt het om je lichaamsenergie in balans te brengen!
Ben je hier klaar mee?👇🏼
Voor de lunch
na de lunch
Met het Kickstart je Lichaam Stappenplan ga je jouw opgeblazen buik (en PDS) te lijf!
Floohw dagmenu

In 5 Krachtige Stappen Zet Jij Je Vuurtje Weer Aan

En dat betekent dat jij:

➡️ Voldoende en constante energie hebt
➡️ Geen opgeblazen buik hebt
➡️ Makkelijk vetten kan verbranden
➡️ Geen cravings hebt
➡️ Vochtophopingen vermindert
➡️ Ziekten kan voorkomen

De kracht van een Floohw dagmenu voor minder darmklachten

Pff… last van een dagelijks opgeblazen buik of het Prikkelbare Darm Syndroom? Dat komen door een disbalans in de levensenergie in jouw lichaam, ook wel bekend als je lichamelijke "vuurtje". Wanneer jouw "vuurtje" in balans is, stroomt de energie naar de organen in jouw lichaam en kunnen zij goed functioneren. Ook de vertering verloopt dan gesmeerd. Maar als het "vuurtje" te hard of te zacht brandt, wordt de energieketen onderbroken of gestagneerd. Hierdoor kan jouw vertering bijvoorbeeld vertragen, te nat worden of juist uitdrogen.

In het Westen eten we vaak voeding die ons "vuurtje" te hard of te zacht laat branden. Zoals yoghurt, kwark, rauwe voeding, koffie, knoflook of sterke kruiden. Dit zijn allemaal voedingsmiddelen die teveel "hitte" of "koude" geven aan je lichaam. En bewerkte voeding zoals crackers, supermarktbrood, voorverpakte salades of plantaardige producten? Die geven je lijf helemaal geen levensenergie. Jouw "vuurtje" krijgt hier helemaal geen brandstof van.

Wil jij jouw darmklachten oplossen? Dan is het belangrijk om weer een balans te creëren in jouw "vuurtje". Dit doe je door de 5 krachtige stappen te volgen uit dit Kickstart je Lichaam Stappenplan en de voeding uit het Floohw dagmenu. Zo breng jij balans in jouw levensenergie en zorg je dat je vertering weer de warmte krijgt die die nodig heeft!

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos @ floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683

Privacy verklaring