Wie is Roos Mulder?

Roos Mulder Floohw
Mijn naam is Roos Mulder. Ik ben de oprichtster van Floohw en pas de Chinese voedingsleer nu sinds 2012 toe binnen onze Westerse, drukke wereld. 

Ik wilde altijd al af van mijn opgeblazen buik. Naar de dokter gaan leverde mij alleen de stempel Prikkelbare Darm Syndroom op. Daarnaast telde ik bijna obsessief calorieen en hielp het eten van meer tussendoortjes mij geen rust, balans, of ideale gewicht te bereiken. 

Ik begon te eten volgens de Chinese voedingsleer op het moment dat mijn moeder, toen net genezen van darmkanker, mij meenam op haar zoektocht naar een levensstijl die haar darmen konden helen. 

Zij was degene die voor het eerst aan me voorstelde om eens een bordje groenten met granen als ontbijt te eten. En wat was dát een onvoorstelbaar ‘aha’ moment! Ik kreeg mijn Prikkelbare Darm Syndroom onder controle, had geen cravings meer, viel in 3 maanden tijd 8kg af en kreeg ein-de-lijk rust in mijn hoofd over eten

Je snapt dat ik deze 3000 jaar oude, holistische lifehack graag met anderen wilde delen. De vraag bleef alleen nog een tijdje: hoe? 

In 2020 vielen de puzzelstukjes op z’n plek en ontwikkelde ik Floohw. Floohw zorgt ervoor dat mensen die graag gezond eten, maar toch last hebben van een opgeblazen buik, cravings of energiedips, een strategie in handen hebben, écht handige tools om hun eigen lijf in balans te brengen en houden.

Graag wil ik jou met Floohw inspireren de eerste stappen te zetten naar balans!
DISCLAIMER
Ik ben een ervaring- en voedingsdeskundige, géén dietist, therapeut of coach. Met Floohw wordt niemand behandelt noch ontvangt niemand medisch advies. Mijn kennis komt voort uit jarenlang zelf de Chinese voedingsleer en geneeskunde theorie te hebben bestudeerd, gecombineerd met (sinds 2012) praktische ervaring. Ook ben ik in het bezit van een certificaat "Chinese voedingsleer", uitgegeven door de Wellness Academie.

Mijn doel is te inspireren. Ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, alles dat ik vertel zijn suggesties onderbouwd door de Chinese voedingsleer theorie. Floohw is géén cursus Chinese voedingsleer. Floohw is een voeding strategie die zijn oorsprong vindt in de Chinese voedingsleer en verder is ontwikkelt op basis van mijn eigen jarenlange ervaring en toepassing ervan op de Westerse wereld.

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos @ floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683

Privacy verklaring