Het team dat Roos Mulder helpt met Floohw


Nicole de Nennie
Floohw Community Support

Ik ben Nicole, 44 jaar, vrijgezel en woon in Rijswijk. Al meer dan 20 jaar was ik op zoek naar een oplossing voor mijn darmproblemen. Verschillende diëten gevolgd, bij verschillende specialisten gweest, meerdere cursussen en opleidingen gedaan. Soms leek het beter te gaan, maar nooit voor langere tijd.

Totdat Floohw op mijn pad kwam, eindelijk iets dat echt werkt voor mij! En ik ben heel blij dat ik door mijn ervaringen nu anderen kan helpen, want ik gun het iedereen om die rust te vinden.

Ik beantwoord bij Floohw o.a. de vragen die via WhatsApp en de Facebook Community binnenkomen.


Lynn koster
All-round Floohw Expert

Mijn naam is Lynn, geboren in IJmuiden en 33 jaar oud. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en onze hond onder de Turkse zon, in Antalya. Dit is gelukkig goed te combineren met mijn werk voor Floohw.

Binnen Floohw maak ik de recepten en bijbehorende foodfoto's. Daarnaast help ik met de klantenservice en zorg ik dat de Floohw app altijd up to date is.

Je maakt mij blij met lekker eten, drinken en gezelligheid. Ik hou van wandelen met de hond, ben een fanatiek spelletjes speler en gek op koken & reizen.


Chantal van der heijde
floohw community support

Ik ben Chantal, 23 jaar oud. Ik ben een enthousiaste studente uit Wageningen. Twee jaar geleden kwam Floohw op mijn pad, en ik kan wel stellen dat het mijn leven heeft veranderd.

Na jaren rondgelopen te hebben met een lage energie, opgeblazen buik en cravings, kan ik nu weer volop genieten van alles wat het (studenten)leven te bieden heeft. En dat gun ik iedereen! Daarom ben ik zo trots en blij om deel uit te mogen maken van Team Floohw, om meer mensen hun leven terug te geven. Wil je meer over mijn verhaal weten? Ik was te gast bij de Floohw podcast >


Selene Holdorp
Content Creator

Hi! Mijn naam is Selene en ik ben de Content Creator voor Floohw. Dat betekent dat ik video’s, berichten en stories maak voor social media, maar ook de blogs op de website zijn door mij geschreven.
Een aantal jaar geleden kwam ik met een vervelend souveniertje thuis van mijn stage in Azië: het prikkelbare darm syndroom. Nu ik Floohw heb ontdekt heb ik steeds minder last van die buikklachten, zo fijn! 

Naast Floohw help ik ook andere bedrijven en ondernemers met hun social media. Dat doe ik met mijn eigen bedrijf smash. Verder vind ik het heerlijk om buiten te zijn, hockey ik al mijn hele leven en geniet ik van Utrecht waar ik samen met mijn vriend woon. 


EVA SPIGT
PR Manager

Ik ben Eva, 34 jaar oud en ik woon overal ter wereld waar ik kan surfen en hardlopen. Omdat ik veel onderweg ben en daarnaast veel sport, is voeding enorm belangrijk voor mij. Ik geloof in gezond leven en luisteren naar je lichaam. Daarom spreekt Floohw mij zo aan. Het is geen dieet maar meer een levensstijl die je leert om naar je intuïtie te luisteren, zowel qua voeding als beweging en rust. Uiteindelijk weet je zelf wat jouw lichaam nodig heeft.

Ik werk al meer dan 10 jaar in PR en dit jaar ben ik begonnen met de PR-strategie voor Floohw. We hebben al mooie publicaties gescoord en ik wil dat Roos dit jaar nog zichtbaarder wordt op verschillende kanalen.


Suzanne van duijn
strategisch business partner

Ik ben Suzanne en sinds najaar 2021 ben ik betrokken bij Floohw. Eerst als businesscoach, en nu als strategisch business partner.

Als partner bepaal ik samen met Roos de strategie en zorgen we dat Floohw blijft groeien. Samen hebben we al heel wat successen gevierd, inclusief het opbouwen van de rest van het team.

Naast ondernemen ben ik gek op reizen, lekker eten en sportief bezig zijn. Al kruip ik ook graag op de bank met een boek, podcast of serie. Ik woon samen met mijn vriend en baby in Utrecht.


dirkje vantournhout
technisch va

Mijn naam is Dirkje en ik hou me bezig met de technische kant van Floohw. Denk daarbij aan de website of zorgen dat je de juiste e-mails krijgt.

Naast mijn werk als technisch VA vind ik het leuk om op pad te gaan met onze 2 jongens van 9 en 7 jaar. Een paar jaar geleden hebben we het kamperen herontdekt en ik probeer dan ook zoveel mogelijk momenten daarvoor te plannen.

Steeds vaker probeer ik Floohw tips van Roos uit zodat ook mijn buik blijer wordt. Onze jongste en ik merken dat het helpt.

Ik woon samen met mijn man en onze kinderen in Nijkerk.
Wil je weten hoe Floohw je kan helpen?
Probeer eens het gratis dagmenu of het eKookboek met nog meer recepten.
Elke eerste van de maand start een nieuwe cursus. In 7 weken leer je hoe de Chinese voedingsleer werkt en hoe het jou kan helpen.

We gunnen jou ook rust in je lijf en hoofd!

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos @ floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683

Privacy verklaring