Het team dat Roos Mulder helpt met Floohw


Nicole de Nennie
Floohw Community Support

Ik ben Nicole, 44 jaar, vrijgezel en woon in Rijswijk. Al meer dan 20 jaar was ik op zoek naar een oplossing voor mijn darmproblemen. Verschillende diëten gevolgd, bij verschillende specialisten gweest, meerdere cursussen en opleidingen gedaan. Soms leek het beter te gaan, maar nooit voor langere tijd.

Totdat Floohw op mijn pad kwam, eindelijk iets dat echt werkt voor mij! En ik ben heel blij dat ik door mijn ervaringen nu anderen kan helpen, want ik gun het iedereen om die rust te vinden.

Ik beantwoord bij Floohw o.a. de vragen die via WhatsApp en de Facebook Community binnenkomen.


Lynn koster
All-round Floohw Expert

Mijn naam is Lynn, geboren in IJmuiden en 33 jaar oud. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en onze hond onder de Turkse zon, in Antalya. Dit is gelukkig goed te combineren met mijn werk voor Floohw.

Binnen Floohw maak ik de recepten en bijbehorende foodfoto's. Daarnaast help ik met de klantenservice en zorg ik dat de Floohw app altijd up to date is.

Je maakt mij blij met lekker eten, drinken en gezelligheid. Ik hou van wandelen met de hond, ben een fanatiek spelletjes speler en gek op koken & reizen.


Suzanne van duijn
business coach
& growth hacker

Ik ben Suzanne en sinds najaar 2021 ben ik betrokken bij Floohw. Als businesscoach help ik Floohw met de groei.

Daarnaast help ik Roos om ook als ondernemer te blijven groeien, zonder in te leveren op vrijheid en plezier. Samen hebben we al heel wat successen gevierd, inclusief het opbouwen van de rest van het team.

Naast ondernemen ben ik gek op reizen, lekker eten en sportief bezig zijn. Al kruip ik ook graag op de bank met een boek, podcast of serie. Ik woon samen met mijn vriend en baby in Utrecht.


dirkje vantournhout
technisch va

Mijn naam is Dirkje en ik hou me bezig met de technische kant van Floohw. Denk daarbij aan de website of zorgen dat je de juiste e-mails krijgt.

Naast mijn werk als technisch VA vind ik het leuk om op pad te gaan met onze 2 jongens van 8 en 6 jaar. Een paar jaar geleden hebben we het kamperen herontdekt en ik probeer dan ook zoveel mogelijk momenten daarvoor te plannen.

Steeds vaker probeer ik Floohw tips van Roos uit zodat ook mijn buik blijer wordt. Onze jongste en ik merken dat het helpt.

Ik woon samen met mijn man en onze kinderen in Nijkerk.
Wil je weten hoe Floohw je kan helpen?
Probeer eens het gratis dagmenu of het eKookboek met nog meer recepten.
Elke eerste van de maand start een nieuwe cursus. In 7 weken leer je hoe de Chinese voedingsleer werkt en hoe het jou kan helpen.

We gunnen jou ook rust in je lijf en hoofd!

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos@floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683