Echte verhalen van foodlovers
die besloten dat zij een leven verdienden
zonder klachten of onrust in hun hoofd

Dit is Nicole's  
Succes Verhaal

Al 20 jaar probeer ik een oplossing te vinden voor m’n darmproblemen.

Door alle verschillende adviezen door de jaren heen, had bijna elk voedingsmiddel wel een label “fout”. Ik wist niet meer wat ik wel kon eten…dat zorgde voor veel stress en maakte m’n darmproblemen alleen nog maar erger.

Een paar maanden geleden ben ik via via met Roos in contact gekomen. Na een vrijblijvend gesprek voelde het zo goed dat ik besloot het een kans te geven. Ik had tegen mezelf gezegd alles te vergeten wat ik “wist” op het gebied van voeding/gezondheid en op Roos te vertrouwen. Wat een goede keuze! Deze manier van eten past echt bij me. Eindelijk iets wat ik vol kan houden. Geen moeilijke recepten (ben namelijk echt geen keukenprinses) en mocht je iets niet lusten is het recept door alle informatie die je tijdens het traject krijgt eenvoudig aan te passen.


Ik had al vanaf de eerste week nog nauwelijks last van m’n buik. Daarnaast merkte ik ook dat ik veel meer energie had.

En wat ik ook heel fijn vind,is dat deze manier van eten ook goed te combineren is met etentjes/borrels buiten de deur. Geen stress,bang dat je niks kan eten/drinken wat Floohw-proof is. Want je laat het dan gewoon even los en geniet! En de volgende dag pak je het weer op en zal je merken dat je lichaam zich snel weer herstelt.

Ik ben echt heel dankbaar dat Roos op m’n pad is gekomen. Life changing!

Als "een nieuwe manier van eten" klinkt als een hele opgave lees dit dan even...
Elke reis begint ergens. Als gedachten zoals "hoe ga ik dit volhouden?" of "is dit wel écht iets voor mij?" omhoog komen, weet dan dat alle Floohwers die gedachten ook eerst hadden!

Of je nu wel of geen keukenprins(es) bent, bang bent voor teveel nieuwe regels, of denkt dat je het te druk hebt - we beginnen ALLEMAAL ergens. Het is belangrijkste is dat je door wilt gaan.
Iedereen begon met één ding: HET DURVEN TE PROBEREN.
Klaar om hetzelfde te doen?
Ja! Laten we het doen
Roos Mulder Floohw

Hoe je mij kan bereiken

Stuur me een email

roos @ floohw.com

Bedrijfsgegevens
Floohw
Kvk: 74272683

Privacy verklaring